maanantai 4. maaliskuuta 2013

Vierailu Forsman tea-myymälässä


Valokuvat myymälästä on otettu luvan kanssa. Oloni oli kuin lapsella karkkikaupassa: minun oli vaikea päättää, mitkä kuvat laitan esille. Niitä on yhä liikaa, mutta toivottavasti niiden katselu antaa tuntumaa valikoimista ja liikkeen tunnelmasta.


Kävin nyt toista kertaa Vantaalla sijaitsevassa Forsmanin teemyymälässä, joka toimii varasto- ja tuotantotilojen kyljessä. Ainakin esitteen mukaan kyseessä on Pohjoismaiden suurin erikoisteemyymälä; sekoituksia ja lajikkeita on tarjolla satoja. Myytävänä on myös monenlaisia teetarvikkeita ja erilaisia haudukkeita.
Aaro Forsman Oy:n kotisivuilla kerrotaan, että heidän teetuotteensa sekoitetaan, pakataan ja valmistetaan Vantaan Viinikkalassa.

Irtotee säilytetään tiiviissä astioissa.


Erilaisille teepakkauksille on varattu tilaa kolme hyllyseinällistä

Olen saanut molemmilla kerroilla hyvää palvelua. Myymälän henkilökunta on asiantuntevaa ja aidosti kiinnostunutta ja innostunutta teen maailmasta. Kaikki on kauniisti esillä, mieleni tekisi tuoksutella ja katsella jokainen pussukka ja irtoteeastia läpi. Ja istua myymälän kahvilapöytään teekupposen kanssa (ikkunat ovat sen verran matalalla, että yli nousevat lentokoneet tuskin näkyvät teepöytään, mutta olisipa hauska katsella lentokoneita hyvää teetä siemaillen).




Kauniita pannuja on monentyylisiä








 Sievä Japani-aiheinen teesetti


8 kommenttia:

  1. En saanut millään valokuvia haluaamani muodostelmaan. En ole tyytyväinen sommitteluun, mutta taitoni eivät vielä jostain syystä riittäneet siihen, mitä tavoittelin. Pahoitteluni siis tylsästä kuvajonosta.

    VastaaPoista
  2. Ahh! Tykkään blogistasi!
    Pitääpi itse tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidät blogistani. :) Se on kesällä viettänyt hiljaiseloa, mutta jospa nyt syksyn viileyden saapuessa alkaisi teekin maistua taas paremmin.

      Poista
  3. @ Sekamehu : Ymmärrän pettymyksesi siitä, että blogin julkaisujärjestelmä ei tue paremmin kuvien asettelua. Kyllä niin on, että miesinsinöörin suunniteltua ja toteutettua jotakin, tarvitaan nais-insinööri tekemään siitä toimivaa ja käytettävää. Se on nähty niin monesti... vaikka olenkin itse mies.

    VastaaPoista
  4. Hei Sekamehu!
    Kiitos tästä kirjoituksesta ja hienoa tietää, että myymälävierailusi olivat onnistuneita. Laitoimme tämän linkin viime iltana Facebook- sivullemme https://www.facebook.com/ForsmanTea
    Jatkossa jos kirjoitat Forsmanista, niin jaa ihmeessä sinne meidän Facebook-sivullemme, niin pistämme sen eteenpäin muidenkin huomioon. Ja kun seuraavan kerran tulet käymään myymälässämme, ilmoittele niin pistetään teet hautumaan :)

    T. Forsman tea- väki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos viestistänne! :) Täytyypä jatkossa muistaa laittaa linkki facebook-sivullenne.

      Täytyisikin tulla taas piipahtamaan myymälässänne ja hakea uutta inspiraatiota teen maailmasta. Viime vierailusta on päässyt vierähtänyt jo useampi kuukausi.

      Poista
    2. Joo laita meille vaikka Facebookiin viestiä, kun tulet, niin tiedetään sit! :)

      T. Forsman tea- väki

      Poista