sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Miksi perustin Tee hetki- blogin?


”Tee hetki” voi tarkoittaa kirjaimellisesti –tai oikeammin kirjoitusvirheellisesti- teehetkeä, mutta koska haluan kirjoittaa myös muusta kuin orastavasta teeharrastuksestani, laajensin blogin nimen koskemaan mitä tahansa hetkeä. Tee itsellesi hetki, tee ystävillesi hetki. Tee rauhallinen, jännittävä tai kaunis hetki. Aika ajoin ihmisen –ainakin minun- täytyy nähdä hieman vaivaa, jotta huomaisi viehättävät tai mielenkiintoiset asiat ympärillään. Sellaisia asioita minulle ovat mm. pakkaslumen verhoama takiainen tai ikkunoista paistava auringonvalo. Ja totta kai, tee jos mikä vaatii ympärilleen oman rauhaisan hetkensä, jotta siitä todella voisi nauttia.

Teeharrastus on minulle aivan uusi, kirjoitan tästä aluevaltauksesta oman merkintänsä, jottei alustukseni paisuisi mielettömiin mittasuhteisiin. En ole siis teen asiantuntija vaan havainnot ja pohdinnat perustuvat omiin tuntemuksiini ja vaatimattomaan pohjatietooni (jota tosin yritän kartuttaa jatkuvasti lisää aihealuetta opiskelemalla ja lisää kokemuksia kartuttamalla).

Harmi, etten saanut osoitteeseen teehetki-tekstiä, mutta kyllä tuo teenaikakin on ihan kelvollinen. :)

No niin, tästä alkaa ensimmäinen blogini!

4 kommenttia:

  1. Löysin vastikään blogisi. Mukavaa, että meidän teestä kirjoittavien määrä lisääntyy. Kirjoitan itsekin hieman samalla sapluunalla: yrityksen ja erehdyksen opintiellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkistamassa blogiasi; sinä oletkin kirjoittanut jo pitkään. Itse aloitin blogin pitämisen vasta tänä vuonna. Ja kirjoitat todella hyvin, teearvostelusi ovat kuin kaunista proosatekstiä. :)
      Täytyykin tutustua teksteihisi tarkemmin!

      Poista
  2. Kiitos lämmittävästä kommentista ja tervetuloa seuraamaan blogiani. Linkkasin blogisi myös teeblogi-listalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä! :) Lisäsin sinun blogisi seurattavien listaani. Minun täytyykin katsoa, miten saan linkit näkymään tuossa oikeassa reunassa, blogin kanssa pelaaminen on ollut minulle oma oppimisprosessinsa.

      Poista