perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulu rooibos


Joulu lähestyy kovaa kyytiä, joten tällä kertaa maistelin joulutunnelmissa Forsmanin ”Joulu rooibos”-sekoitusta.

 

Rooibos on saanut mausteekseen appelsiinia, kanelia ja vaniljaa. Lisänä on saflorin ja kanervan kukkia.
Haudutin juomaa viisi minuuttia.

Kuivana punapensasteesekoitus tuoksuu voimakkaasti kanelilta. Rooibosta tekisi mieli tuoksutella vaikka miten pitkään. Tuoksu säilyy onneksi myös haudutetussa juomassa. Tällä saisi nostettua joulutunnelmaa vaikkapa pikkujouluissa tai lahjoja paketoidessa.

 


Maku on pehmeä ja kanelin vivahde miellyttävä. Olisin voinut hauduttaa rooibosta pidemmän aikaa, 5 minuuttia ei ehkä ihan riittänyt saamaan mausteita kunnolla esiin.5 kommenttia:

 1. Nam, kaikki teet ja kahvit joissa on kanelia tai kardemummaa on ihania :P. Ihana muumimuki, tuo multa vielä puuttuu, se on tullut liian hintavaksi! Ehkä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tummansininen sarja onkin jo useamman vuoden vanha, neljä viimeisintä joulu/talvimuumimukia ovat olleet vaaleasävyisiä. Ostin muuten uusimman talvimukin Anttilasta 14 euron hintaan, se on tarjouksessa plussakortilla (muualla se on näyttänyt maksevan lähemmäs 20 e).

   Poista
 2. Micro Hair Trimmer | Classic - ITanium Arts
  titanium trim reviews app › titanium properties micro-hair-trimmer-trimmer-tr titanium chainmaildoes titanium set off metal detectors app › micro-hair-trimmer-trimmer-trimmer-trimmer-trimmer › app titanium trimmer as seen on tv › micro-hair-trimmer-trimmer-trimmer.

  VastaaPoista